میوه‌ها و سبزیجات، در رنگ‌های مختلفی یافت‌می‌شوند که نشان‌دهنده مواد مغذی تشکیل‌دهنده آن‌هاست: سبزها سرشار از کلروفیل و فیتونوترینت هستند، قرمزها سرشار از آنتی‌اکسیدان و حالا بدانید خواص سبزیجات و میوه های سیاه رنگ چیست؟ در این نوشتار با ما همراه باشید تا ۷ خوراکی سیاه دوست داشتنی را بشناسید.

میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی بدن ضروری هستند.

اما غذاهای سیاه چه؟

این غذاها، به‌ اندازه سبزها، شناخته‌شده نیستند. چیزی که باعث رنگ سیاه غذا می‌شود، آنتوسیانین است. آنتوسیانین، یک رنگدانه فلاونوئید آنتی اکسیدانی است.

این ماده با کاهش تکثیر سلول سرطانی و افزایش قدرت بینایی ارتباط دارد.

هنگامی که می‌خواهید درمورد گنجاندن تمام مواد مغذی که طبیعت برای‌تان به ارمغان آورده، تصمیم‌بگیرید، این غذاها را نادیده‌نگیرید.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شکوفه باران آموزشگاه آشپزی تهران حکیم زین العابدین عسکری لشت نشایی گیلانی تحقيق و مقالات دانشگاهي تدبیر ارابه امور نمایندگان ستاد شرکت بیمه کارآفرین دکترفالو سفرپين نرم افزار دانلود همه فن حریف pnjareh2jedareh